El primer pa

Vaig començar a fer pa cap a  l’abril del 2009. Com la majoria de la gent les primeres passes van ser la panificadora (del Lidl) i els preparats (del Lidl). Però ven aviat vaig començar a llegir blocs i vaig veure que hi havia vida més enllà de la panificadora. Molta vida, diria. I m’hi vaig posar, però era juliol-agost i posar-te a fer pa en aquesta època és de valents i sonats. Per això aquest estiu faig un bloc.

Gràcies a la trobada que va organitzar l’Iban Yarza em vaig animar, vaig apuntar-me a un parell de cursos a bons focs i la cosa ha rutllat. No sé si el meu pa serà perfecte però és comestible. O això em diu la família!

En aquestes primeres entrades posaré fotos antigues, de pans que ja fa temps que s’han digerit. Aquesta és la foto dels primers pans que vaig fer al taller d’iniciació de bons focs. A l’esquerra un pa rústic amb massa mare, a la dreta un pa de sègol fet amb motlle.  Boníssims.

Taller bons focs

Deixa un comentari

Filed under Fotos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s