Per sucar-hi pa

Sucar pa al menjar és una d’aquelles coses que marquen un bon plat. I uns dels menjars on es pot sucar pa més de gust són els ous ferrats. A la meva família es fa una versió un xic peculiar que hem heretat de la terra de l’avi: Salamanca.

Primer de tot els ous. Aquest cop ous del prat, orgànics i boníssims.

Després el toc especial, la salsa: vinagre i pebre vermell. Costa de creure, però està boníssim!

I hi afegim de complement una mica de xoriço orgànic gallec (la terra de l’àvia) i el meu pa de sègol i blat:

Per sucar-hi pa!!!

Ja sé que són dies d’empatxos, però aquestes fotos són de primers de desembre.

Deixa un comentari

Filed under Fotos, off topic, Receptes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s