Retorn i servei tècnic panificadora LidL

Comences el bloc amb ganes però al cap d’un temps la feina, els compromisos i tot plegat fan que les entrades s’endarrereixin. I el pitjor és que he anat fent fotos, per tant material no en falta.

Ara vé la tardor i la temporada de pa es pot tornar a posar en marxa. A l’estiu és difícil fer-ne perquè la calor trastoca els temps de fermentació i amb la calor que fa a Barcelona la darrera cosa que una vol fer és escalfar encara més el pis amb la calor del forn.

El poc pa estiuenc l’he fet amb l’ajuda de la panificadora del LIDL, la meva fidel Biffinet kh 1171.

Ja no la utilitzo per coure el pa, però el programa de fermentació controla bastant bé els temps a l’estiu i t’estalvia feina. Si no vols fer una massa molt hidratada va prou bé. I quan tens pressa o has de fer altres coses a la vegada, també és pràctica.

A mitjans d’agost se’m va trencar una peça de la part de baix de la cubeta que feia impossible que les pales giréssin. Em va fer bastanta ràbia ja que la màquina funciona bé i només té dos anys.  Ja no estava en garantia i el telèfon de servei tècnic del fulletó ja no valia.

Vaig investigar una mica per internet vaig veure que molta gent deia que quan et passa una cosa així el millor que es pot fer és llençar la màquina. El que passa és que el LIDL només ven la panificadora un parell de cops l’any i les altres panificadores són més cares. Tenint en compte que no la vull per coure pa, comprar-ne una altra no em semblava una mica redundant.

L’altra opció era mirar amassadores o bé la preciositat que és la kitchen aid. Però són molt cares i tampoc tinc tant espai a la cuina. I bé, si heu vist el documental Comprar, llençar, comprar, entendreu la frustració.

Vaig decidir investigar una mica més. Vaig trobar el telèfon d’una empresa on em van dir que ja no feien el servei tècnic dels productes del LIDL i, quan ja estava a punt de deixar-ho córrer, vaig trobar la web de Kompernass, l’empresa que actualment se n’encarrega.

Vaig enviar una petició via la web i em van respondre molt ràpid. Em van confirmar que em podien enviar una cubeta i dues pales noves i el preu era molt raonable. La única pega és que la transferència bancària internacional surt més cara que la peça, però vaig tirar endavant perquè tot plegat segueix sent més barat que una panificadora nova.

Tot va anar molt bé i en menys d’una setmana em va arribar la cubeta via misatger sense cap mena de contratemps. Kompernass és una empresa alemanya però responen els correus en castellà i són molt amables i eficients. Ja sé que estaria millor que estiguessin més a prop però al final tot ha funcionat molt bé. Us deixo les dades  per si mai a algú li fa falta.

També tenen un telèfon 902.  No hi vaig trucar, però segur que us atenen correctament.

Kompernass
Kundenservice spanien

902 88 46 63
FAX 0049 232 730 189 172
Lunes a viernes 9:00 – 18:00

support.es@kompernass.de
www.kompernass.com

Deixa un comentari

Filed under General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s