- Anell de boles d’all (més o menys)
- Coca de pa
- Coca de Sant Joan
- Curs de cupcakes a Manenas
- Curs de pans suecs amb Iban Yarza (torn de matí)
- Discs de sègol
- Doily Biscuits de xarop d’auró (resumint: galetes!)
- El millor pa
- El pa de nadal
- El pa d’abans
- El primer pa
- Experimentant amb farines: pa rústic
- Focaccia de romaní i tomàquet
- Galetes o pastes d’oli i anís
- Grissini d’emmental i pipes (més recepta bonus)
- La massa mare
- Melindros
- Muffins de plàtan i xocolata
- Muffins de Xocolata
- Muffins de xocolata (Chocolate custard muffins)
- Pa a grècia
- Pa a Israel
- Pa als USA 1: els millors pans
- Pa amb cervesa (Barm Bread)
- Pa blanc inspiració Dan Lepard (again!)
- Pa de coca de vidre
- Pa de crispetes
- Pa de motlle (pain de mie)
- Pa de Sant Jordi
- Pa escaldat a l’estil de l’illa de Gotland
- Pancakes amb gerds i xarop d’auró
- Panets de iogurt
- Panets de iogurt 2.0
- Panini all’olio
- Pastes de nata
- Pastes i pa a primers de mes
- Pastes…
- Per sucar-hi pa
- Presentació del llibre Hecho a Mano
- Ressenya: Pa Barceloneta
- Retorn i servei tècnic panificadora LidL
- Reunió panarra
- Sopars…
- Taller de bombons artesans a Bons Focs
- Tele per panarres: The great British bake off
- Una recepta versàtil
- Un aparador
Retroenllaç: Pa escaldat a l’estil de l’illa de Gotland | Panificant